25.09.2024

Заклад позашкільної освіти «Центр по роботі з обдарованою молоддю на базі закладів освіти Шевченківського району» Запорізької міської ради відзначає професійне свято!

Щорічно, 25 вересня, в Україні відзначають День позашкілля! Позашкільна освіта допомагає розвинути здібності та таланти дитини, які можуть бути корисними у її житті: як просто зараз, так і в дорослому віці.

В умовах воєнного стану ЗПО «Центр по роботі з обдарованою молоддю» продовжує працювати дистанційно, забезпечуючи потреби дітей до пізнання і творчості, виховує національно-патріотичну молодь.

Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, яка має свій особливий талант, заохочує дітей до навчання та творчості, здійснює виховання засобами високої культури, науки, мистецтва та спорту.

Тож сьогодні щиро вітаємо всіх, хто щиро закоханий у позашкільну освіту − тих, хто в цих закладах навчає, ділиться талантом, знаннями, частинкою серця й душі, і тих, хто набуває знань і розвиває талант та здібності, щоб крокувати з ними у своє щасливе й успішне життя.